Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dijous, 19 de gener del 2012

Realització de Projectes de rehabilitacions integrals, reformes i manteniment d'edificis.

Actualment cada vegada hi ha més necessitat de cuidar i mantenir els nostres edificis. A més de resoldre i actuar sobre els problemes que poden anar apareixent, hem de pensar que cada vegada surten al mercat millors productes que podem anar incorporant a les edificacions per millorar el conford i un major estalvi energètic que acabarà beneficiant la butxaca.
En el cas de plantejar una rehabilitació realitzem una inspecció tècnica inicial de l'edifici per analitzar les deficiències. Posteriorment elaborem un estudi proposant les obres que haurien executar, i enfocarem com orientar-lo de cara als permisos corresponents. (Obra major, menor o comunicat de treballs, depenent de cada ajuntament)

En el cas d'actuar en una comunitat de propietaris, també realitzem l'assessorament i l'exposició dels treballs en juntes de la comunitat si fos necessari, aclarint els dubtes i explicant convenientment totes les opcions possibles.

També és important el fet que aportarem un pressupost orientatiu de les obres, per poder valorar la repercussió dels treballs a cada inquilí o propietari.

Durant la realització de les obres posem a disposició del client un tècnic competent (aparellador o arquitecte tècnic) per coordinar i supervisar els treballs realitzats. Paral · lelament estarà en permanent contacte amb la propietat per informar-li en tots els aspectes, tant tècnic, econòmic i de planificació. Quan sigui necessari també actuarà com a agent d'arbitratge en el cas de desacords.

 Els nostres projectes abasten entre altres les següents actuacions:

· Terrassa, cobertes, terrats ...
· Estructures afectades per humitats, aluminosi i tot tipus de patologies
· Façanes exteriors i patis interiors
· Instal · lacions interiors de l'habitatge i canalitzacions pluvials
· Instal · lació d'ascensors
· Ampliacions d'habitatges
· Reformes interiors, cuines ...
· ...

També aportarem documents tècnics com:
· Certificats d'habitabilitat
· Informes de Solidesa
· Inspeccions tècniques dels Edificis
· ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada