Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dimarts, 4 d’octubre del 2016

Vols conèixer el preu de l'habitatge a la teva zona?



Ara pots fer-ho, i gratis, gràcies a aquesta nova aplicació de Tinsa: IMIE interactiu


Que és IMIE Interactiu i que ens ofereix?


Podem definir el IMIE com una via oberta a l'informació de preus d'habitatge que Tinsa analitza en els seus informes periòdics IMIE Mercats Locals. Trimestralment, Tinsa procedeix a l'actualització de la base de dades de taxacions per obtenir un preu mitjà de l'habitatge acabat, i sectoritzats per cadascuna de les comunitats autònomes, províncies i capitals d'Espanya.
Podem disposar gratuïtament de tota aquesta informació sobre el preu de l'habitatge a través d'aquesta aplicació interactiva que permet comparar i compartir les dades amb més facilitat fins i tot en la nostra pròpia pàgina web. Per poder utilitzar aquest servei, únicament haurem d'introduir en el cercador la comunitat autònoma, província o capital que volem consultar i se'ns donarà accés a un resum de les últimes dades trimestrals disponibles ia un conjunt de gràfics per facilitar la comprensió de l'evolució del preu en cada mercat.
Ideal per arquitectes, arquitectes tècnics, project managers, promotors, particulars i en general per a qualsevol persona amb interès en el sector de la construcció i venda d'immobles.
Adjunt enllaç de Tinsa:    https://www.tinsa.es/precio-vivienda/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada