Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dilluns, 21 d’agost del 2017

Que es una SOCIMI?

Les SOCIMI són societats cotitzades d'inversió en mercats Immobiliaris

Com a resultat d'adaptar l'actual normativa europea aplicable als REIT (Real Estate Investment Trust) al mercat espanyol, la finalitat finalitat és la inversió en actius immobiliaris per al seu lloguer.






Aquestes societats apareixen a Espanya amb el clar objectiu de dinamitzar el sector immobiliari fomentant paral·lelament el mercat del lloguer.
Respecte als avantatges que presenten per als inversors, destaquen una major liquiditat respecte enfront d'un altre tipus d'inversions, així com la possibilitat de participar, mitjançant accions, en l'explotació de béns arrels que serien menys accessibles com particulars, mitjançant una gestió professionalitzada. A més, els propietaris d'immobles que participin en la SOCIMI es acolliran a un tractament fiscal molt favorable gràcies a la normativa aplicable a aquest tipus de societat: a més de tributar a un tipus especial del 0% en l'Impost de Societats, tindrà una bonificació del 95% en l'Impost d'Actes Jurídics Documentats (AJD) i en l'Impost de Transmissions patrimonials (ITP) per als guanys patrimonials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada