Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dijous, 8 de setembre del 2011

DECRET :"CONDICIONS D'HABITABILITAT DELS HABITATGES I LA CÈDULA D'HABITABILITAT"

Legislació i normatives

CONDICIONS D'HABITABILITAT DELS HABITATGES I LA CÈDULA D'HABITABILITAT”



El Departament de Medi Ambient i Habitatge regula amb aquest Decret les condicions d'habitabilitat que han de tenir els habitatges en el territori de Catalunya,  diferenciant:

·         Habitatges de nova construcció, inclouen els d'obra nova i els resultants de la reconversió d'una edificació existent o d'obres de gran rehabilitació. Aquests habitatges han de complir com a mínim les condicions d'habitabilitat previstes a l'annex 1.
·         Habitatges usats o preexistents, que han de complir com a mínim les condicions d'habitabilitat que es determinen a l'annex 2. Algunes de les novetats respecte al decret anterior (decret 259/2003) són:

o   La superfície mínima augmenta de 30m2 a 40 m2 en el cas dels habitatges nous.
o   En el cas dels habitatges usats se segueix fixant un mínim de 20 m2 de superfície útil.
o   En el cas dels habitatges construïts abans del 1984 només es permeten aquests 15 m2 sempre i quan l'habitatge no sigui transmès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada