Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dimecres, 20 d’abril del 2011

NOVETATS FISCALS:EL GOBERN AMPLIA LA DESGRAVACIÓ FISCAL PER REHABILITACIÓ D'HABITATGES


Novetat respecte a l'ampliació de l' avantatges fiscals en la rehabilitació dels habitatges:





El Govern ampliarà del 10% al 20% la deducció en l'IRPF en concepte de rehabilitació d'habitatges, estenent com a novetat a les segones residències.

La mesura s'inclourà en el decret llei sobre el pla d'aflorament de l'ocupació que el Govern preveu aprovar en el Consell de Ministres del pròxim 29 d'abril.

La deducció per obres de millora en l'habitatge habitual suposava una reducció del 10% del cost de les obres i reparacions domèstiques amb un límit màxim anual de 4.000 euros.

La deducció completa es podia aplicar als contribuents amb una base imposable de menys de 33.007 euros, ampliant amb aquesta nova mesura fins als 53.007,20 euros.

Aquestes reduccions es rebaixaran de manera progressiva en funció de les bases imposables dels contribuents, fins arribar al límit màxim de 71.007,20 euros.

La reforma també eleva el límit màxim de base de deducció anual, que passa de 4.000 euros a 6.750 euros, el que significaria una deducció anual màxima de la qual es pot beneficiar un contribuent de 1.350 euros.

A més, s'incrementa el límit plurianual màxim deduïble del volum de l'obra de 12.000 a 20.000 euros.

Aquesta mesura s'aplicarà exclusivament a les obres realitzades fins al 31 de desembre de 2012, i es podran dur a terme en segons habitatges-incloses les que es posin en lloguer - amb l'única excepció que no estiguin relacionades amb les activitats econòmiques del contribuent.

L'objectiu de les obres ha de ser en concepte de:

     * Millora l'eficiència energètica i l'ús de l'aigua
     * L'accessibilitat a l'habitatge
     * La instal lació d'infraestructures d'accés a Internet o la TDT (televisió digital terrestre)

Per acollir-se a la deducció en l'IRPF serà haurà de presentar una factura detallada amb tots els requisits legals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada