Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dissabte, 12 de març del 2011

ALTERNATIVA CRISI: LA AUTO-GESTIÓ DE LA NOSTRA OBRA




Puc portar jo mateix la gestió de la construcció de casa meva?  

Si estem interessats en la construcció de la nostra pròpia casa, fer alguna promoció o plantejament d'obres de rehabilitació, és moment de plantejar el realitzar la nostra pròpia gestió de l'obra comptant amb l'assessorament un professional del sector, com a gestor d'obres.
Utilitzar aquest sistema, en lloc de contractar una constructora única, ens garantirà un estalvi important del pressupost total, així com una intervenció més directa en el desenvolupament de la construcció.
Aquest estalvi en el pressupost definitiu variarà depenent del tipus de projecte, però pot arribar a representar fins a un 25% del pressupost total d'un contracte "claus en mà". Per tant, considero que val la pena fer aquest exercici de AUTO-GESTIÓ DE LA NOSTRA PRÒPIA OBRA, comptant amb l'ajuda d'un professional, que assessorarà elaborant una estratègia adequada de contractació i en el control del procés constructiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada