Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

divendres, 25 de març del 2011

Gestió de llicència d'obres menors a l'Ajuntament de Manresa

 
REHABILITACIONS I REFORMES A MANRESA  
A més de realitzar-li pressupost i assessorament sense compromís li gestionem a l'ajuntament de Manresa, els permisos corresponents a cada actuació, per obtenir la llicència d'obres preceptiva.





  • Descripció del tràmit: És la llicència que es requereix per dur a terme obres de:

    a) Obres de nova construcció. Construccions d'escassa entitat constructiva i senzillesa tècnica que no tinguin, de forma eventual o permanent, caràcter residencial ni públic i es desenvolupin en una sola planta.
    b) Obres d' intervenció parcial en edificacions: ampliació, modificació, reforma o rehabilitació. Es considera ampliació l'obra que no suposa una variació essencial en la volumetria o en la composició general exterior i no afecta elements o parts d'edificació objecte de protecció. - Modificació, reforma o rehabilitació: Si no suposen una variació essencial en la composició general exterior, en el conjunt del sistema estructural, no tenen per objecte canviar els usos característics del edifici , i no afecten elements o parts d'edificació objecte de protecció.
    c) Murs de contenció de terres.
    d) Construcció de dipòsits i piscines.
    e) Elements o instal.lacions que requereixin estructura o suport autònoms i sempre que no modifiquin la configuració arquitectònica dels edificis.
    f) Grúes o aparells elevadors en sòls de titularitat privada.
    g) Tala d'arbres integrats en arbreda en sòls de titularitat privada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada