Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

divendres, 25 de març del 2011

DIRECCIÓ D'EXECUCCIÓ D' OBRES

L' ARQUITECTE TÈCNIC director de l'execució de l'obra assumeix la funció tècnica de dirigir l'execució material de l'obra i controlar qualitativa i quantitativa la construcció i la qualitat de l'edificació.

Les tasques de direcció de l'execució de l'obra inclou bàsicament:

* Verificar la recepció en obra dels productes de construcció, i ordenar la realització dels assaigs i proves necessaris.

* Dirigir l'execució material de l'obra i comprovar els replanteigs, els materials, l'execució i la disposició incorrecta dels elements constructius i de les instal.lacions, d'acord amb el projecte i amb les instruccions del director d'obra (arquitecte).


* Subscriure l'acta de replanteig o d'inici d'obra i el certificat final d'obra, i elaborar i subscriure les certificacions parcials i la liquidació final de les unitats d'obra executades.

* Aportar els resultats del control realitzat.

* Aprovar el pla de gestió de residus conjuntament amb el director d'obra.

* Justificar i aprovar la necessitat del 4t nivell de subcontractació en cas de produir, conjuntament amb la DO.

Durant la construcció de les obres, i en aplicació del CTE (Codi Tècnic de l'edificació) de l'arquitecte tècnic en condició de DEO ha de portar a terme i documentar els controls següents:

* El control de recepció en obra dels productes, els equips i sistemes que se subministren a l'obra.

* El control d'execució de l'obra.

* El control d'obra acabada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada