Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dimarts, 22 de març del 2011

ARQUITECTE TÈCNIC I APARELLADOR: TÈNICS DE CAPÇALERA

"EL TEU TÈCNIC DE CAPÇALERA"

 
Els aparelladors i arquitectes tècnics són un col.lectiu de professionals qualificat per informar, orientar i solucionar qualsevol tema relacionat amb la construcció, la rehabilitació i manteniment d'edificis i habitatges.L'arquitecte tècnic vetlla per la salut dels edificis, fent un diagnòstic del mateix i establint un programa de solucions adequat, així s'aconsegueix millorar la qualitat de vida, confort, estalvi energètic ...

 
Els aparelladors i arquitectes tècnics són un col.lectiu de professionals qualificat per informar, orientar i solucionar qualsevol tema relacionat amb la construcció, la rehabilitació i manteniment d'edificis i habitatges.
L'arquitecte tècnic vetlla per la salut dels edificis, fent un diagnòstic del mateix i establint un programa de solucions adequat, així s'aconsegueix millorar la qualitat de vida, confort, estalvi energètic ...

 
Una de les funcions més rellevants de l'arquitecte tècnic, és la Direcció d'Execució d'Obra i consisteix a formar part de la direcció facultativa, assumint la funció tècnica de dirigir l'execució material de l'obra i de control de qualitatiu i de quantitat de la construcció i la qualitat de l'edificat, en les obres de nova construcció, així com també són àmpliament conegudes les seves atribucions com a projectista i director d'obra, en obres de nova construcció, rehabilitació, reparació, adaptació i consolidació d'edificis construïts.
No obstant això parlar de l'arquitecte tècnic és parlar de la Seguretat i Salut dels treballadors en la Construcció. Tradicionalment l'aparellador i / o arquitecte tècnic ha estat vinculat a la seguretat en les obres s'ha convertit en el professional que per excel.lència assumeix les funcions de "Coordinació de Seguretat i Salut", amb un alt nivell de compromís.

 
Però la formació i coneixements de l'arquitecte tècnic fan d'ell un professional versàtil, un autèntic "tècnic de capçalera", idoni per dur a terme activitats més enllà de les tasques tradicionals de disseny i aplicació de tècniques constructives.
Aquestes activitats són principalment la gestió del procés immobiliari, assessorant a les contractacions i selecció de compra de productes, la realització dels estudis i programació financera de la promoció, o el seguiment i compliment dels contractes d'obres i dels contractes de subministraments ( project management), les peritacions i valoracions immobiliàries, l'elaboració d'informes sobre l'estat de conservació i ús d'edificis construïts; peritatges judicials i certificats, gestió de qualitat del medi ambient; planejament i gestió urbanística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada