Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dimecres, 30 de març del 2011

El Govern cedirá a ls promotors l' adjudicació des pisos protegits

El Govern cedirà als promotors l'adjudicació dels pisos protegits

La Generalitat de Catalunya no vol que els ajuntaments gestionin el registre de sol.licitants d'habitatges de protecció oficial (VPO), mitjançant el qual s'aplica el mecanisme d'adjudicació dels pisos socials. El Govern pretén que siguin els promotors els que es facin càrrec de la gestió de les llistes, i que aquest registre es mantingui tan sols a títol estadístic.

  El secretari d'Habitatge de la Generalitat, Carles Sala, ha comunicat recentment als integrants de l'Associació de Promotors i Constructors d'Edificis (APCE) que aquesta serà una de les primeres modificacions en la política d'habitatge que el Govern vol dur a terme «immediatament».

La Generalitat vol modificar aquest mateix any el procediment establert en la llei 18/2007 del dret a l'habitatge. «És la nostra voluntat aconseguir que el promotor, públic i / o privat sigui qui dissenyi i sigui qui dirigeixi un procediment d'adjudicació, el més simple possible per a tots els habitatges de promoció», va dir el secretari en una trobada amb el sector privat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada