Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

dilluns, 28 de març del 2011

FINANÇAMENT PER OBRES DE REFORMA I REHABILITACIÓ

A causa de la constant pujada dels tipus d'interès que s'està podueix darrerament des del Banc Central Europeu, una opció per als que tinguin previst fer obres de rehabibiltación, reformes i ampliació o simplement millores als seus habitatges i necessitin fer inversió important mitjançant un crèdit , seria aconsellable tramitar ràpidament, ja que la previsió dels interessos dels crèdits és que sigui a l'alça.

Una opció de finançament dins l'àmbit del sector privat que he localitzat a través d'internet seria l'entitat Bankoa, de Credit Agricole, emplaçada al Passeig Gràcia, 2 de Barcelona, ​​una de les entitats financeres més importants de França, ja ofereix préstecs amb fins de rehabibilitación i reformes en habitatges, amb condicions una mica més cares, però tot i així assumibles o més fàcils d'aconseguir que en altres entitats "oficials" que a canvi d'un interès més baix, exigeixen massa condicions.

Si entreu a Bankoa Crèdit Agricole, es defineixen les següents condicions:

Multipréstamo habitatge: un préstec especialment pensat per reformar casa totalment o parcialment o finançar les despeses extres de comunitat.

Préstec per a reformes al seu habitatge o en la seva comunitat 6,877% TAE *

    * 6,25% interès nominal
    * Termini màxim: 5 anys
    * Import màxim: 24.000 €
    * Import mínim: 3.000 €
    * Comissió obertura: 1,00%
    * Comissió de cancel.lació anticipada parcial o total: 0,50%


* Exemple TAE: préstec de 10.000 € i una durada de 5 anys, comissió d'obertura: 1,00%, interès nominal anual del 6,25%. TAE per a l'operació anterior a termini d'1 any: 8,448%

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada