Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

divendres, 25 de març del 2011

DICTAMENS I INFORMES

Correspon a l'anàlisi de diferents circumstàncies o problemes observats per part de l'arquitecte tècnic, prèvia sol · licitació del client, procedint a realitzar una exposició per escrit. Dependiento l'objecte d'anàlisi aquesta documentació adoptarà diferents format:

  • INFORME és l'exposició per escrit de les circumstàncies observades en el reconeixement de preus, edificis, documents ... o l'examen de les qüestions observades amb explicacions tècniques o econòmiques.
  • DICTAMEN és l'exposició per escrit de l'opinió que emet el tècnic sobre la qüestió sotmesa a consideració i justificada sobre la base de l'informe.
  • CERTIFICAT és l'instrument en què es verifica un fet i / o circumstàncies relacionades amb l'edificació o el sòl per a deixar constància davant de terceres persones.
  • PERITATGE JUDICIAL és la preparació, redacció i ratificació d'un dictamen pericial per part d'un tècnic, en matèria de la seva especialitat per als tribunals de justícia i també en qüestions sotmeses a arbitratges segons la legislació vigent, com a perit de les parts o com a perit de l'autoritat judicial o arbitral.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada