Project Management Edificació i Urbanisme. Arquitectura Tècnica. Legalitzacions d'Activitats.Gestió Integral de Projectes i Construccions. Tramitació de Cèdules d' habitabilitat i Certificats d'Eficiencia Energètica. Informes i Peritatges.Taxacions i valoracions. Project Monitoring

diumenge, 20 de març del 2011

PREDIMENSIONAT DE COSTOS EN OBRES DE REHABILITACIÓ I REFORMES INTEGRALS

                                                    

PREDIMENSIONAT DE COSTOS EN OBRES DE REHABILITACIÓI REFORMES INTEGRALS


Exemple predimensionat de costos
Servei d'Assessorament gratuït al client que consta d'un estudi inicial de predimensionat de costos en obres de rehabilitació i reformes integrals, perquè tingui una idea del pressupost general que representarà els treballs que vol portar a cabo.También es podrà definir l'estratègia de contractació més idònia en cada cas, així com el procediment de gestió a emprar.





Entre els costos que s'han de tenir en compte, de manera esquemàtica seran els següents:
  • Costos de projectes i honoraris
  • Taxes permisos i impostos de les obres
  • Cost d'execució material
  • Previsió de Costos de mitjans auxiliars
  • Cost de gestió d'obra (si es realitza mitjançant aquest procediment)
Lògicament cada obra s'haurà d'estudiar com a cas particular, i s'aplicaran els costos en funció de les ràtios obtinguts a través de la pròpia experiència i aquells que no es tinguin dades, procedir al seu anàlisi i estudi particular per arribar a obtenir unaprevisión de cost .
Anteriorment s'adjunta un Estudi de predimensionat de costos d'una obra de rehabilitació i reforma integral. En aquesta obra es manté l'estructura, fonamentació i s'actua parcialment en la coberta de teula. L'interior pràcticament s'ha de realitzar per complet. Obtenim una ràtio de cost € / m2 que podria correspondre la meitat del cost si fos obra nueva.Está clar que a partir d'aquí quedarà un treball pendent juntament amb el Client per ajustar el pressupost en funció del preu, qualitats, àrea d'actuació, etc. i arribar a una Previsió de Cost idònia per fer viable aquesta operació al Client.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada